OM VIRKSOMHEDEN

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 36 europæiske lande, et fuldt integreret netværk med 430 operationelle filialer, daglige afgange til alle europæiske terminaler, ca. 32.000 ruter pr. uge og faste dør-til-dør transittider.

 

For information kontakt:
Head of People & Organization Denmark
Jesper Georgi
Tlf. +45 3242 5071
Mobil: +45 3038 1300

 

We advance businesses and lives by shaping the way our world connects

Det lyder måske som store ord, men netop det er DB Schenkers mission, og det arbejder vi for og med hver dag.

Vi arbejder for at sikre vores kunder den mest optimale løsning inden for land-,  sø-, luft- og banetransport. Vores kunder ved, at de kun behøver en partner, til at lave alle logistik- og transportløsninger for dem.

Livet som speditørelev hos DB Schenker

Som speditørelev hos DB Schenker vil du hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstændigt med både transporter og kunder.

I din elevtid hos DB Schenker kommer du til at arbejde med transport, logistik, kundeservice, disponering og administration. Du vil blive uddannet inden for en af vores transporterformer land, sø, luft og bane samt kombinerede transporter.

Du vil opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du at bevare overblikket – også når det går stærkt – at overveje økonomien i en forretningsmæssig beslutning, og at give kunderne den bedst mulige oplevelse og service.

Vi byder på mange karriere muligheder

Hvis du har masser af energi og lyst til at tage ansvar, så er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå hos os. Dine 300 kollegaer i Danmark er der altid til at hjælpe og finde løsninger sammen med dig.

Din uddannelse er DIT ansvar. Vi giver dig de bedste muligheder og rammer for at løfte ansvaret med succes. Som speditørelev får du løn under uddannelsen – også under skoleophold.

Vores mål er at uddanne speditører, som er klar til fortsat udvikling i DB Schenker. Efter endt uddannelse, er der gode muligheder for dygtige nye speditører, for at fortsætte karrieren hos os.

Se meget mere om vores elevuddannelse under vores karriereafsnit på vores hjemmeside her