OM VIRKSOMHEDEN

Kontakt information:

Bitten Schmidt

HR Coordinator

DFDS Logistics A/S

M: +45 2338 9047

D: +45 7611 7666

E-mail bitschm@dfds.com

Kan du holde både vores gods og dit hoved koldt, når det går stærkt…

Har du appetit på verden og lyst til en arbejdsdag med masser af ansvar og muligheder?

Som Speditørelev hos DFDS Logistics i Esbjerg kan du prøve talentet af sammen med 125 kolleger i et internationalt miljø. Vi er blandt de største køletransportører i Europa, og det er vi blevet på at være servicemindede, initiativrige og handlekraftige.

Vi søger friske unge mennesker, som trives i en varieret og travl hverdag, hvor du er med til at gøre en forskel. Vi lover dig en grundig indføring i branchen, du vil opleve kolleger, som investerer tid og energi i at lære dig fagets finesser og gøre dig god til at håndtere det hele. Udover de det almene skoleforløb tilbyder vi ved DFDS Logistics vores speditørelever en akademi uddannelse.

DFDS er Nordeuropas største integrerede shipping- og logistikvirksomhed med over 10.000 medarbejdere. Over 20 lande er forbundet af vores færgeruter og logistikløsninger.

Vi har fragtet varer og passagerer siden 1866, hvor DFDS blev grundlagt i Danmark. Siden da har vi opbygget en unik infrastruktur af færgeruter, der forbinder Europæiske lande samt Tyrkiet med hinanden.

Vi har et mål om at være klimaneutrale i 2050. Sidste år afgav vi en rekordstor ordre på 125 elektriske lastbiler, der skal køre på de europæiske veje i slutningen af 2022. Vi samarbejder på tværs af industrien for at udvikle en ny generation af klimavenlige brændstoffer til vores skibe.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vores mål er, at DFDS er et trygt og sikkert sted at arbejde for alle uanset køn, etnicitet, religion og seksuelle orientering.