OM VIRKSOMHEDEN

DHL Global Forwarding (Denmark) hører til Deutsche Post DHL Group, som består af fem divisioner, der tilsammen beskæftiger mere end 600.000 medarbejdere (2023).

Uanset lokation og position er målet at bevare positionen som verdens førende logistikvirksomhed, og derfor er digitalisering, sustainability, ledelse samt diversitet og inklusion i højsædet.

Hos DHL Global Forwarding (Denmark) er vi 200 medarbejdere fordelt på tre kontorer i Aalborg, Vejle og København. Alle lokationer beskæftiger sig med sø- og luftfragt og servicerer kunder indenfor stort set alle brancher. Kulturen er familiær, og vi gør en dyd ud af at arbejde for vores fælles vision “Connecting people, Improving lives” og vores værdier Respect and Results.

Har du spørgsmål? Eller vil du høre nærmere? Så står vores passionerede HR team klar til at tage imod din henvendelse.

Telefon: +45 36 90 55 00
Mail: hr.dgf.dk@dhl.com

En attraktiv karrierevej

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det. Tiden flyver afsted, fordi du udvikler dig, som speditør og person, og rådgiver alt fra lokale til globale kunder. Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med dine kollegaer!

Sådan kan en karriere hos DHL, verdens førende logistik virksomhed, udforme sig, og hvis jobbet som speditørelev lyder spændende og attraktivt, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger hvert år elever til vores lokation i København og Vejle.

Som elev hos os vil blandt andet rådgive og servicere mange forskellige kunder, både nationalt og internationalt, få ansvaret for egne kunder og stå for planlægningen af deres transporter, lære om salg af forskellige transportydelser og vores øvrige services, få indsigt i dine kunders transportøkonomi, og efter endt uddannelses have utællelige muligheder.

Speditøruddannelsen i DHL åbner rigtig mange døre, både i og udenfor Danmark, og uanset hvad du drømmer om, supporterer vi din rejse. At DHL, the sky is the only limit.

For at søge jobbet skal du have bestået HHX/EUX eller STX/HTX suppleret med det adgangsgivende 5 ugers EUS kursus, være klar på en 2-årig praksisorienteret uddannelse, hvor du skifter mellem arbejde og skole (8-12 uger), og kunne beskrive dig selv som lærevillig, nysgerrig og ambitiøs samt finde logistik spændende.

Udover de mange muligheder kan du forvente kollegaer og ledere, som guider dig gennem hele forløbet, løbende udvikling, sparring og ansvar, et dynamisk arbejdsmiljø med gode kollegaer, en ligeværdig del af verdens førende logistik organisation, kantineordning, sundhedsforsikring og interne kurser samt et stærkt elev community.

Vi tilbyder meget mere end en elevplads, og ser rigtig meget frem til at høre fra dig.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål