OM VIRKSOMHEDEN

DSV er en af verdens største transport- og logistikvirksomheder med over 75.000 medarbejdere fordelt på over 1300 lokationer i mere end 90 lande. Vi transporterer gods til over 110 lande gennem vores globale netværk af kontorer og agenter. Du kan læse mere om DSV på vores hjemmeside og DSV’s speditøruddannelse på vores elevsite.

Kontaktperson:

Stine Kjølholt

Training Manager

Tel.: +45 79297149

Mobil: +45 60651334

Stine.kjølholt@dk.dsv.com

Kom verden rundt hver dag

Vil du være en del af en global arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i fællesskab med andre? Så er DSV’s speditøruddannelse noget for dig.

Som speditørelev hos DSV får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, og komme verden rundt hver eneste dag. Med kontorer i mere end 90 lande er vi en af verdens største transport- og logistikvirksomheder. Du kommer derfor til at planlægge og gennemføre godstransporter nationalt og internationalt. Det betyder også, at du som færdiguddannet kan få en karriere i Danmark og i udlandet. Så drømmer du om at komme ud over landets grænser, er der masser af muligheder hos DSV.

Netværk og fælleskab

Hos DSV lægger vi vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, hvor netværk og fælleskab er vigtige elementer. Som elev bliver du en del af et team, der følges ad gennem hele uddannelsen. Der vil bl.a. være introtur, elevweekender og teambuildingtur. Alt sammen for at skabe fundamentet for et stærkt fællesskab, og det er et vigtigt element i et godt uddannelsesforløb.

En allround og praktisk uddannelse med ansvar

Bliver du speditørelev hos os, sørger vi for en alsidig og praktisk uddannelse. Du bliver uddannet inden for vej-, sø- eller lufttransport, hvor du får et stort ansvar fra day one. Derudover får du praktisk erfaring med dit eget ansvarsområde meget tidligt i uddannelsen samt løbende sparring med din leder.

Vil du vide mere?

Så kontakt os på vores elevmail: elev@dk.dsv.com eller besøg vores karriereside. Her kan du læse mere om uddannelsen, dine karrieremuligheder, og hvad speditørelever selv siger om uddannelsen.