OM VIRKSOMHEDEN

GEODIS er en international og nytænkende logistikvirksomhed med over 49.000 medarbejdere globalt. I Danmark finder du os i Kastrup, Vejle og Odense, hvor i alt ca. 180 gode kolleger glæder sig til at byde dig velkommen til en mangfoldig organisation med fokus på bæredygtighed og medarbejdertrivsel.

 

Kontaktperson:
Jesper Jensen
HR Specialist
Jesper.jensen@geodis.com

Er du klar til at kickstarte en god karriere?
GEODIS er en international og nytænkende logistikvirksomhed med over 49.000 medarbejdere globalt. I Danmark finder du os i Kastrup, Vejle og Odense, hvor gode kolleger glæder sig til at byde dig velkommen til en mangfoldig organisation med fokus på bæredygtighed, medarbejdertrivsel og et godt elevfælleskab.

En fleksibel arbejdsplads med gode jobmuligheder
Du kommer i løbet af i din elevtid til at arbejde på lige fod med resten af dine kollegaer i afdelingen, hvor du hurtigt vil mærke, at der er stor tillid til dig som speditørelev. Du får blandt andet mulighed for at være med til at udvikle dine opgaver, da tillid og medarbejderinvolvering er kerneværdier i GEODIS. Vi er en flad organisation, hvor netop sparring, udvikling og et stærkt samarbejde på tværs er altafgørende for vores succes.

Vi er klar til at investere i din udvikling
Du vil indgå i et struktureret uddannelsesforløb, som er med til at sikre, at du som speditørelev får en god og alsidig uddannelse indenfor transport- og logistikbranchen. Under hele din uddannelse vil du have tilknyttet en mentor, som er med til at hjælpe, støtte og vejlede dig i dit daglige arbejde. Vi har samtidig et globalt setup via e-learning, fysiske kurser og virksomhedsbesøg, som er med til at sikre dig det optimale knowhow inden for dit forretningsområde. I GEODIS har vi ét klart mål, og det er at skabe en uddannelse, som kan åbne døre for dig i fremtiden. Så er du interesseret i at tilegne dig nye færdigheder i løbet af din elevtid, er det bare om at sige det højt.

Vi vil gerne være et stærkt fællesskab
Der er også mulighed for at deltage i forskellige sociale arrangementer, hvor et stærkt fællesskab, udvikling og sammenhold er drivkraften bag arrangementerne. I GEODIS har vi et stort fokus CSR-tiltag, bl.a. i form af diversitet og inklusion, som er højt på vores agenda. Vi tager den grønne omstilling seriøst, helt ned til den mindste detalje, og har bl.a. implementeret en række bæredygtige tiltag.

Vil du vide mere om elevuddannelsen hos GEODIS?
Du er mere end velkommen til at kontakte hos på hr.ff.dk@geodis.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen i GEODIS familien.