OM VIRKSOMHEDEN

Kontaktperson:

Lisbeth Gydesen
Kommunikation og marketing
lisbeth.gydesen@kuehne-nagel.com

www.kuehne-nagel.dk

 

Trainee hos Kuehne + Nagel

  • Hvordan flytter man en tonstung reservedel fra ét kontinent til et andet?

Det og mange andre spændende udfordringer vil du stifte bekendtskab med som trainee hos Kuehne + Nagel. Du vil udvikle dig personligt og professionelt. For dig hører det at gennemføre dine egne idéer sammen med at være en del af et fantastisk team. Du trives i et internationalt miljø, hvor du får ansvar og er omgivet af kolleger, der også går efter at nå vores fælles mål. Du er åbentsindet og kan lide at have kontakt med kolleger og samarbejdspartnere fra hele verden.

Udvikling og uddannelse

Vi tilbyder et spændende elevforløb med rige muligheder for udvikling og ansvar. Hos os kommer du til at udvikle din ekspertise, tage ansvar og få indflydelse på, hvordan vi gør tingene. Gennem vores globale netværk får du karrieremuligheder i hele verden. Vi har altid haft mange kolleger, der har valgt at fortsætte deres karrierer for Kuehne + Nagel i USA, Europa eller måske Dubai – har du evnerne og viljen, står alle døre åbne.

Om Kuehne + Nagel

Hos Kuehne + Nagel i Danmark er vi omkring 275 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i Taastrup, Aarhus, Odense, Kastrup, Esbjerg, Fredericia og Karup – og vi står klar til at byde dig velkommen. Du bliver en del af en af verdens største globale transport- og logistikvirksomheder med flere end 78.000 kolleger på 1000 lokationer i 100 lande.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

8