OM VIRKSOMHEDEN

Scan Global Logistics er en global full-service logistikvirksomhed med hovedkvarter i København. Ved at bringe en menneskelig tilgang til alle, overalt, gør vi verden lidt mindre kompliceret. Kernen i vores DNA er en ‘can-do-attitude’ og viljen til altid at gå den ekstra mil for at finde den rigtige løsning, hvad enten det er ad landevej, jernbane, hav, luft eller andre transportformer. Vores kultur er baseret på vores fire dyder: respekt, integritet, iværksætteri og sjov.

 

MULIGHEDERNE VENTER PÅ DIG

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære.

For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen.

Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen.

EN FREMTIDSSIKRET UDDANNELSE MED GLOBALE MULIGHEDER

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Scan Global Logistics, når du efter 2 år er færdiguddannet speditør. Vi har kontorer i hele verden, så der er både mulighed for at gøre karriere i Danmark og udlandet.
Vi sikrer dig en uddannelse med et højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og kontorer. Det er vigtigt for os at skabe et godt og tabilt arbejdsmiljø, og samtidig klæde dig på til et arbejdsliv indenfor spedition og logistik.

BLIV EN DEL AF HOLDET

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores 9 kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Vil du med på holdet? Du kan læse mere om vores elevprogram på: https://career.scangl.com/trainee/danish-trainee-program

Følg os også på vores Instagramside sglelev og få et større indblik i en spændende hverdag hvor to dage ikke er ens.